VYMAZLENÁ ZMRZLINA

S MAXIMÁLNÍM OVOCNÝM PODÍLEM

BOHATOU CHUTÍ, BEZ UMĚLÝCH BARVIV A DOCHUCOVADEL!

Ta nejlepší zmrzlina v jižních Čechách!

O nás

Společnost Ledová říše s.r.o. vznikla z naší lásky ke zmrzlině v roce 2009. Kvalita je pro nás důležitá, proto je naším cílem vyrábět poctivou zmrzlinu z kvalitních surovin, bez umělých barviv a dochucovadel. Používáme moderní technologie, které nám pomáhají naše zmrzliny opravdu vymazlit.

Naší práci milujeme, protože našimi výrobky dokážeme vykouzlit úsměv každé generaci. Každý rok se snažíme přidávat nové příchutě, do kterých se snažíme vložit i kus našeho srdíčka.

Máme tým plný skvělých zmrzlinářek, které výrobu naší vymazlené zmrzky milují a do práce vkládají i své srdce. Proto nás potěší, když zavítáte na naše stánky, abyste se sami přesvědčili. Na všech našich stánkách se můžete osvěžit naší vymazlenou točenou zmrzlinou, ledovou tříští, smoothiem nebo ledovou kávou a milým úsměvem jako bonus!

Naše nabídka

Točená zmrzlina

Ledová tříšť + Ledová káva

Zmrzlinový koktejl

Smoothie

Nápoj plný vitamínů! Zdravý a osvěžující nápoj připravený pouze z ovoce a zeleniny. Bez konzervantů, dochucovadel, cukrů a éček k dostání u našich stánků.

Máte nebo chcete vlastní stánek se zmrzlinou?

Máte prodejnu s točenou zmrzlinou nebo ledovou tříští? Ochutnali jste u nás naší vymazlenou zmrzlinu a chtěli byste také takovou prodávat? Stačí se nám ozvat, abychom si domluvili schůzku a uvidíte, že s nami budete spokojeni stejně jako naši zákazníci.

Kontaktní formulář

Napište nám

5 + 14 =

Ledová říše VO s.r.o., IČ: 06801668, Společnost zapsaná v OR u Krajského soudu v Českých Budějovicích oddíl C, vložka 27231.

Kontakt

Ledová říše s.r.o.

E-mail

info@ledovarise.cz

Adresa

Chvalšinská 236, Latrán
381 01 Český Krumlov

Tel:

+420607210360